WordPress hosting
Makkelijk, snel & veilig!

 • Nieuwste versie & automatische updates
 • SSL-certificaat inbegrepen
 • Veiligheid dankzij automatische back-ups

Kies je looptijd:

WP Starter

 

3,
/mnd.

 
Setupkosten: € 5

Bestel nu

blijvend voor

2,
50
/mnd.

 
Setupkosten: € 5

Bestel nu
 • Gratis .nl-domeinnaam
 • 5 GB webspace
 • 1 database op SSD (2 GB)
 • WordPress makkelijk geïnstalleerd
 • Automatische WordPress updates
 • Automatische back-ups van je site
 • Incl. SSL-certificaat

WP Basic

Onze tip

 

6,
/mnd.

 
Setupkosten: € 5

Bestel nu

12 maanden voor

1,
/mnd.

daarna € 5 / mnd.
Setupkosten: € 0

Bestel nu
 • Gratis domeinnaam
  (.nl, .com, .eu & meer)
 • 15 GB webspace
 • 1 database op SSD (2 GB)
 • WordPress makkelijk geïnstalleerd
 • Automatische WordPress updates
 • Automatische back-ups van je site
 • Incl. SSL-certificaat

WP Advanced

 

9,
/mnd.

 
Setupkosten: € 5

Bestel nu

 6 maanden voor

1,
/mnd.

daarna € 8 / mnd.
Setupkosten: € 5

Bestel nu
 • Gratis domeinnaam
  (.nl, .com, .eu & meer)
 • 50 GB webspace
 • 3 databases op SSD (3x 2 GB)
 • WordPress makkelijk geïnstalleerd
 • Automatische WordPress updates
 • Automatische back-ups van je site
 • Tot 3 WordPress websites
 • Cron jobs
 • Incl. SSL-certificaat
Alle prijzen incl. btw

STRATO WordPress hosting

Veilige en snelle WordPress hosting op je eigen domein, inclusief e-mail

Maximale performance
Maximale performance

Zodat je project altijd snel bereikbaar is voor bezoekers, werken onze databaseservers uitsluitend met supersnelle SSD's.

Snel beginnen
Snel beginnen

De installatie gaat razendsnel. Daarna kan je gelijk in WordPress beginnen met je eigen blog of website – op je eigen domeinnaam.

Beste bescherming tegen aanvallen
Beste bescherming tegen aanvallen

Dankzij automatische updates naar de nieuwste WordPress versie en regelmatige back-ups is je website altijd optimaal beschermd.

30 dagen geld-terug-garantie
30 dagen geld-terug-garantie

Overtuig jezelf 30 dagen lang van onze producten. Wanneer je niet tevreden bent, is één muisklik voldoende en krijg je je geld terug.

ISO 27001 gecertificeerd
ISO 27001 gecertificeerd

STRATO zorgt voor een maximale veiligheid. Je gegevens staan in onze ISO 27001 gecertificeerde datacenters in Duitsland.

Bekroonde kwaliteit
Bekroonde kwaliteit

Het tijdschrift Management Team riep STRATO in 2017 in een onafhankelijk onderzoek uit tot beste bedrijf in de categorie hosting.

 • Overzicht
 • Zo werkt het
 • Veiligheid
 • Overstappen

Jouw blog of website met WordPress

#

WordPress is wereldwijd het meest gebruikte content management systeem (CMS), zowel voor persoonlijke websites als voor grotere projecten. Aan de ene kant is WordPress een makkelijk te bedienen blogging-platform, bijvoorbeeld om snel een persoonlijk blog mee op te zetten. Aan de andere kant is WordPress zeer flexibel in te zetten, en kunnen er uitgebreide privé- en zakelijke websites mee gemaakt worden. De software hecht veel waarde aan gebruiksgemak, webstandaarden en esthetiek.


100% vanuit je browser beheren

WordPress is een online CMS, daardoor kan je met iedere computer met een internetaansluiting aan je website werken. Je hoeft behalve een browser geen software te installeren voor het beheren van je website. Zelfs met je smartphone kan je onderweg je website updaten.


Vanzelfsprekend mobiel design

Steeds meer mensen gebruiken het internet op hun smartphone. Daarom zijn vele designs voor WordPress responsive. Dat wil zeggen dat de website zich aanpast aan het gebruikte apparaat waarme de site wordt opgeroepen. De website-inhoud wordt zo weergegeven dat deze op ieder apparaat goed te gebruiken is, of dat nu een smartphone, laptop of tablet is.


Met bezoekers communiceren

WordPress is groot geworden als platform voor blogs. Daarom is interactie met bezoekers een belangrijk aspect van wat WordPress te bieden heeft. Reactiemogelijkheden voor artikels op je website zijn bij WordPress standaard. Natuurlijk heb je ook uitgebreide opties voor het modereren van reacties, zowel voor- als nadat reacties geplaatst zijn.


Goed gevonden worden op internet

Met WordPress kan je gemakkelijk een zoekmachinevriendelijke website opzetten. Als je nog meer uit zoekmachines wilt halen, dan is STRATO rankingCoach het perfecte hulpmiddel. Optimaliseer je website stap voor stap aan de hand van tekst- en videohandleidingen. Je kunt rankingCoach gelijk meebestellen bij je pakket.


Eindeloze design-opties

Voor WordPress zijn er vele duizenden designtemplates (“themes”) verkrijgbaar. Vaak gratis, soms betaald. Een template is een ontwerpstramien waarmee je het uiterlijk van je website bepaalt, vaak zijn individuele aanpassingen in kleuren, indeling en lettertypes mogelijk zonder dat je hiervoor in code hoeft te duiken. Je kunt templates in de regel ook volledig aanpassen op codeniveau, of je laat dit je webdesigner doen.


Flexibiliteit door 20.000 plugins

WordPress heeft een zeer actieve community, een groot voordeel hiervan is het grote aantal beschikbare plugins. Met plugins kan je de functionaliteit van je website uitbreiden: denk aan opties zoals het automatisch importeren van foto’s op facebook, of het invoegen van like-buttons voor social media. De mogelijkheden zijn bijna eindeloos. De installatie van plugins gaat heel makkelijk, hiervoor hoef je geen expert te zijn.


Veilige WordPress hosting

Bij STRATO ben je verzekerd van uitgebreide veiligheidsmaatregelen. Hierdoor wordt je website beschermd tegen gevaren op internet en worden er automatisch back-ups gemaakt. Je data staat veilig opgeslagen in onze ISO 27001-gecertificeerde datacenters in Duitsland.

Meer informatie over veiligheid bij STRATO


STRATO service – meer dan alleen support

Goede klantenservice is net zo belangrijk als goede producten. Daarom hebben we een in-house callcenter met ervaren medewerkers.

 • Gratis support per mail en telefonische hotline
 • Support via Twitter en Facebook
 • Uitvoerige online documentatie
 • Altijd de nieuwste softwareversie

In een paar stappen je eigen WordPress site

Met onze WordPress webhosting pakketten staat je WordPress blog of website in vier stappen online:


Kies en bestel het pakket dat het beste bij je website past, en kies je domeinnaam. Let er bij het kiezen op dat het WP Starter pakket geschikt is voor een kleinere website of blog. Het WP Basic pakket is optimaal voor een normale tot grote website. Met het WP Advanced pakket kan je meerdere grote websites hosten.

Na je bestelling ontvang je je klantnummer en een link waarmee je een wachtwoord kunt aanmaken. Daarna kan je gelijk aan de slag in je STRATO klantenlogin.

Vanuit je klantenlogin installeer je WordPress in binnen een minuut. Kies je gebruikersnaam en wachtwoord voor je WordPress beheerpaneel en je kunt gelijk beginnen.

Zodra je bent ingelogd in WordPress kan je beginnen met het inrichten van je website. Je kunt nu een designtemplate uitkiezen en alles naar jouw smaak aanpassen. Natuurlijk kan je ook gelijk je eerste blogposts beginnen te schrijven.

Om je website te publiceren hoef je verder niks te doen. Alle wijzigingen die je in WordPress publiceert zijn direct online bereikbaar onder de domeinnaam die je hebt gekozen bij het bestellen van je pakket.

Goliath: http://www.goliathgames.nl

Optimale veiligheid gegarandeerd

STRATO datacenters behoren tot de krachtigste en veiligste locaties voor jouw projecten. Onder meer door onze intensieve samenwerking met wereldwijde marktleiders op het gebied van veiligheidssystemen.

Met STRATO kies je voor maximale veiligheid in alle aspecten van webhosting. STRATO werkt volgens een strikt veiligheidsconcept, dat voor de hoogst mogelijke beschikbaarheid en veiligheid zorgt.

Meer informatie over veiligheid bij STRATO


#

Optimale privacybescherming door Duitse wetgeving

Bij ons kan je er zeker van zijn dat je gegevens niet op een willekeurige server ergens ter wereld opgeslagen worden. Al je gegevens worden uitsluitend in onze eigen datacenters in Duitsland opgeslagen en worden beschermd door de strenge Duitse privacywetgeving, één van de strengste ter wereld.


#

ISO-certificeringen

Ook de internationale keuringsinstantie TÜV-SÜD is overtuigd van de veiligheid van onze datacenters. STRATO is bijzonder trots, al sinds 2004 ISO 27001 gecertificeerd te zijn (voormalig ISO 7799) voor de uitstekende beschikbaarheid en veiligheid van alle diensten in onze datacenters. Daarnaast omvat de certificering talrijke veiligheidsmaatregelen in onze IT-infrastructuur, alsook in de processen van onze onderneming. Sinds 2004 is STRATO jaarlijks opnieuw ISO 27001 gecertificeerd.


STRATO SiteLock - voordelige website-beveiliging

Beveilig je website tegen aanvallers door hackers

 • STRATO SiteLock scant tot 500 pagina's
 • Controleert de veiligheid van je applicaties
 • Beschermt voor virussen, wormen en trojans
 • Voert dagelijks een malware-scan door
 • Blacklist monitoring van zoekmachines

#
#

SSL-certificaten: veilige gegevensoverdracht door versleuteling

Beveilig je dataverkeer en de gegevens van je klanten of bezoekers tijdens de gegevensoverdracht op internet. Met een SSL-certificaat van STRATO versleutel je alle gegevens tijdens de overdracht. Zo kan niemand 'meeluisteren' wat er op jouw website plaatsvindt. Een beveiligde verbinding wordt in vrijwel iedere moderne browser duidelijk herkenbaar weergegeven met het bekende slotje. Zo schep je vertrouwen bij je klanten, en zorg je voor meer omzet. Het inrichten van SSL-certificaten gaat gemakkelijk per 1-click installatie.

Beveilig de toegang tot je domeinnaam met een SSL-certificaat. Nu bij ieder hostingpakket inbegrepen.

Gemakkelijk verhuizen naar STRATO

Overstappen

Wissel nu van provider en kom naar STRATO - zonder veel werk! Voor meer informatie over technische vragen kan je op onze FAQ-website kijken:

www.strato.nl/faq/


Jouw voordelen bij STRATO WordPress hosting

Met STRATO WordPress hosting kan je gelijk aan de slag met je eigen project:

 • WordPress installeer je in één klik
 • Je beschikt altijd over de nieuwste WordPress-versie
 • Tot drie gratis domeinnamen
 • Meer dan genoeg webspace en grote databases tot 2GB, op razendsnelle SSD's
 • Automatische updates van je WordPress website, en automatische back-ups
 • TÜV-gecertificeerde veiligheid volgens de ISO 27001 norm

Nu in een paar stappen verhuizen naar STRATO:

Kies het WordPress hostingpakket uit dat het beste aansluit bij je wensen, en klik op “Bestel nu”.
Zoek in de domeinchecker naar de domeinnaam die je wilt verhuizen, klik op "checken" om de resultaten te zien.

Tip van onze support voor domeinverhuizingen:

Gebruik tijdens de domeinverhuizing een alternatief e-mailadres, dan weet je zeker dat je ononderbroken bereikbaar bent.


Veelgestelde vragen

Oorspronkelijk was WordPress bedoeld als blogsysteem, om regelmatig nieuwe posts met reactiemogelijkheden te kunnen plaatsen. Intussen is WordPress enorm populair geworden en ver doorontwikkeld tot een platform dat veelzijdig kan worden ingezet: van een klein blog tot een grote bedrijfswebsite, alles is mogelijk.

Wordpress is een volwaardig content management systeem. Je kunt er blogs mee opzetten, maar ook complexe websites en zelfs webshops zijn mogelijk. WordPress staat bekend om de hoge mate van gebruiksvriendelijkheid. Door meer dan 20.000 plugins zijn de uitbreidingsmogelijkheden enorm groot. Talloze designs (“themes”) stellen je in staat om je website precies zoals je wilt te realiseren.

De STRATO WordPress hostingpakketten verlagen de drempel om met WordPress aan de slag te gaan. De installatie gaat razendsnel, en in de veilige modus worden updates automatisch uitgevoerd, zelfs van je plugins. Back-ups worden automatisch in de achtergrond uitgevoerd. Als je ooit je wachtwoord voor WordPress zou vergeten, dan kan je deze gemakkelijk resetten via onze klantenlogin. Omdat onze databaseservers uitsluitend gebruik maken van SSD opslag, kan je rekenen op snelle performance. Bij ons staat je WordPress site veilig: onze eigen datacenters zijn ISO 27001-gecertificeerd en staan in Duitsland. We hebben een directe verbinding met belangrijke internetknooppunten in Nederland.

Je kunt altijd gebruik maken van de nieuwste versie van WordPress. In de veilige modus krijgt je installatie altijd automatische updates. In de flexibele modus kan je zelf kiezen op welk moment je wilt updaten, de update zelf voer je met één klik uit.

Met STRATO WordPress hosting beschik je altijd over de nieuwste softwareversie van WordPress. In de flexibele modus kan je deze updates met één klik installeren, in de veilige modus gaan updates helemaal automatisch. Met onze ISO 27001-gecertificeerde datacenters in Duitsland, omvangrijke veiligheidsfunties zoals automatische backups en sterke partners doen we er alles aan om een veilige hostingomgeving aan te bieden, zodat jouw website optimaal beschermd en beschikbaar is. Daarnaast heb je de mogelijkheid om alle verbindingen met je website via STRATO SSL-certificaten te versleutelen. Daarmee schep je niet alleen vertrouwen bij bezoekers, maar heeft het ook een positieve invloed op de ranking van je site bij zoekmachines als Google.

Onze aanraders:

SSL certificaat

Beveilig je website

Een SSL-certificaat is gratis bij je WordPress hostingpakket inbegrepen. Extra certificaten bestel je eenvoudig via de klantenlogin.

Meer informatie
Domeinverhuizing

Verhuis vandaag nog

Profiteer van onze lage prijzen en verhuis je domeinnaam. Je hoeft alleen je verhuiscode op te geven.

Nu verhuizen
STRATO rankingCoach

Beter gevonden worden op internet

Verhoog de zichtbaarheid van je website bij Google en zorg voor meer bezoekers op je website.

Meer informatie

*Je zoekt de kleine lettertjes? Goed nieuws! Bij ons vind je alle relevante informatie direct bij de prijs. Meer informatie vind je in ons Manifest.