Hosting voor je
WordPress-website?

WordPress aanbiedingen bekijken

WordPress hosting bij STRATO

Bouw je een persoonlijke website of blog met behulp van WordPress, bijvoorbeeld voor je reisverslagen of foto’s van je vakanties? En ben je nog op zoek naar geschikte plek om je WordPress website hosting te regelen? Met de hostingpakketten van STRATO installeer je WordPress in een handomdraai. Hosting voor je WordPress website is er al vanaf een paar euro per maand, inclusief domeinnaam! Voor iedere website en voor ieder webproject is er wel een geschikt webhostingpakket verkrijgbaar bij STRATO.

 • Betrouwbare webhosting voor WordPress
 • Altijd de nieuwste WordPress versie
 • Extreem veel webspace
 • Hoge beschikbaarheid
 • Gratis telefonische support

hosting wordpress

Hosting voor WordPress

WordPress is een handige en populaire tool om indrukwekkende websites te maken. Het voordeel hiervan is dat hulp en ondersteuning niet ver te zoeken zijn. Onder de vele gebruikers is er altijd wel iemand die tegen dezelfde problemen als jij aanloopt. Je zult dus snel iemand kunnen vinden die je kan helpen om je WordPress site optimaal in te richten. Verder is het met WordPress gemakkelijk om je website te organiseren en te beheren. Zo houd je altijd het overzicht. Maar als je dan met WordPress zo’n mooie website gemaakt hebt, is het natuurlijk ook van belang dat je WordPress website hosting stabiel is. Bij STRATO hebben we daar bij het samenstellen van onze webhostingservice aan gedacht. Ook de hosting van WordPress websites kun je daarom zonder problemen aan ons over laten.


wordpress website hosting

Betrouwbare WordPress website hosting

Bij STRATO is de hosting geschikt voor WordPress websites en profiteer je van jarenlange ervaring. STRATO beheert al meer dan 10 jaar haar eigen datacenters. Vanuit die datacenters bieden wij WordPress hosting voor Nederland én daarbuiten. Je website wordt gehost op een modern geclusterd opgezet hostingplatform. Doordat het storagesysteem gescheiden is van de webserver, wordt het risico van overbelasting van individuele servers voor WordPress website hosting minimaal gehouden. Is het plotseling erg druk op je website? Geen probleem, want onbeperkt dataverkeer is bij onze hostingpakketen standaard. Heb je vragen over je pakket? De professionals van onze klantenservice zitten klaar om je te helpen. Je kunt ons gratis telefonisch bereiken, of gewoon per mail.

 • Gecertificeerde veiligheid

  Gecertificeerde veiligheid
 • Beste hostingbedrijf

  Beste hostingbedrijf
 • MKB Best Choice

  MKB Best Choice
 • Professionele support

  Professionele support
 • Hosted in Germany

  Hosted in Germany