Een server samenstellen
bij STRATO

Server aanbiedingen bekijken
  1. Home
  2. Server
  3. Server samenstellen

Je eigen server samenstellen?

Loop je al een tijdje met een goed idee voor een website, of wil je je huidige website naar een hoger plan tillen? Als je het groot aan wilt pakken is je eigen server samenstellen een goed idee. Zo kun je zelf bepalen wat je het meest belangrijk vindt voor je server. STRATO biedt verschillende oplossing aan voor mensen met een groot project, die een eigen server samenstellen willen.

  • Snel je eigen server samenstellen
  • Betrouwbare servers
  • Veel verschillende pakketten beschikbaar
  • Vaste lage prijzen
  • Gratis telefonische support

server samenstellen

Veel keuzemogelijkheden

STRATO biedt zowel Linux dedicated servers als Windows dedicated servers aan. Behalve dat je kunt kiezen tussen Windows servers en Linux servers, kun je ook nog kiezen uit een ruime hoeveelheid ‘levels’ en zo je eigen server samenstellen. Is voor jouw project 8 GB ram werkgeheugen genoeg, of heb je liefst 128 GB werkgeheugen nodig? Aan jou de keuze of je voor de meest goedkope dedicated server gaat of juist voor meer geheugen kiest. Misschien heb je wel specifiekere eisen en zoek je bijvoorbeeld een geschikte database server of wil je een Linux FTP-server op Ubuntu gebruiken. Bij STRATO kan het allemaal!


server samenstellen

Een betrouwbare server samenstellen

STRATO heeft al jarenlang een goede reputatie op het gebied van betrouwbaarheid. We zijn ons er namelijk van bewust dat de betrouwbaarheid van groot belang is als je een goede website opbouwen en server samenstellen wilt. De bezoekers moeten te allen tijde je website op een stabiele en betrouwbare manier kunnen gebruiken en geen foutmeldingen krijgen waarna ze de website niet kunnen bereiken. Om kwaliteit van de servers en de datacentra op een hoog niveau te houden, worden ze uitvoerig getest, zowel door onze medewerkers als de externe keuringsinstantie TÜV. Deze tests geven informatie over de betrouwbaarheid en de veiligheid van de servers. De datacentra van STRATO hebben altijd bewezen van hoge kwaliteit te zijn en performance te kunnen leveren. Als gevolg daarvan is STRATO in het bezit van meerdere certificaten die van de betrouwbaarheid en veiligheid van de servers getuigen. Maar dat is zeker niet de enige reden om STRATO te kiezen, als je een server samenstellen wilt. Naast de kwaliteit van de datacentra en servers, profiteer je bij STRATO ook van de support of ondersteuning van professionals. Een server samenstellen en onderhouden is namelijk doorgaans makkelijker gezegd dan gedaan. Onze professionals hebben veel kennis en jarenlange ervaring op het gebied van een server samenstellen, zodat ze je te allen tijde uit de problemen kunnen helpen. Kortom, wil je je eigen server samenstellen en beheren? Doe dan je voordeel met de server hosting van STRATO. Hiermee maak je jouw online project tot een groot succes.